Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Afbeeldingen tonen productieversie Google Pixel 3 XL’

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2018, 15:42 CategorieAndroid

Er zijn woensdag afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Google Pixel 3 XL te zien krijgen — of in elk geval de productieversie. Qua design lijkt de Pixel 3 XL te gaan lijken op de OnePlus 6, aangezien de inkeping aan de bovenkant van het scherm ongeveer even groot is.

Is dit de Google Pixel 3 XL?

In de afgelopen weken hebben we al heel wat voorbij zien komen over de Google Pixel 3 XL. Onlangs zagen we nog een serie CAD-afbeeldingen, waardoor we al een goede indruk hebben gekregen van het design. Woensdag zijn er extra foto’s naar buiten gekomen van de mogelijke productieversie van de Pixel 3 XL. Op de foto’s is goed te zien hoe groot de inkeping aan de bovenkant van het scherm is. Qua design heeft de smartphone wat weg van de OnePlus 6, kijkende naar die inkeping en de kin aan de onderkant.

Aangezien de onthulling op 4 oktober zal plaatsvinden, zoals het er nu naar uitziet, zullen de geruchten alleen maar toenemen. De foto’s in dit bericht zijn gedeeld door een Russische techblogger via zijn Telegram-kanaal. Op de foto’s is ook nog iets opvallends te zien: het lijkt er namelijk op dat er een soort Pixel Bud-achtige oortjes worden meegeleverd, die zijn voorzien van een draad. Ook is te zien dat de Google Pixel 3 XL op Android 9 draait en is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 845-processor. Check de foto’s hierboven.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.