Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android Pie Go Edition wordt in de herfst gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2018, 9:37 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt dat de Android Pie Go Edition in de herfst van dit jaar wordt gelanceerd met een aantal handige functies. Android Go is een versie van het besturingssysteem dat gericht is op mensen die nog niet gewend zijn aan het gebruiken van een smartphone.

Android Pie Go Edition verschijnt in de herfst

Naast het reguliere Android, heeft Google ook Android One en Android Go. In dit artikel lees je alles over Android One, dat een schone en snelle Android-ervaring wil aanbieden. Android Go is een versie die is gericht op smartphonegebruikers die nieuw zijn, die vaak in nog ontwikkelende landen wonen. Deze smartphones hebben niet de beste specs en dus ook bijvoorbeeld weinig interne opslagruimte (meestal 8 GB). Nu heeft Google bekendgemaakt wanneer we de Android Pie Go Edition mogen verwachten: deze herfst al.

Android Pie Go Edition zal gebruikers 500 MB aan extra opslagruimte gaan geven. Meestal hebben de smartphones zo’n 5 GB aan vrije opslagruimte, waardoor er dus tien procent meer opslagruimte zal zijn. Ook zullen er meer Go-varianten van bestaande apps worden vrijgegeven. Daarnaast zal Android Go sneller en veiliger zijn dan voorheen en krijgen gebruikers toegang tot een dashboard voor hun datagebruik. Momenteel zijn er tweehonderd Android Go-smartphones beschikbaar in meer dan 120 landen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.