Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple presenteert 12 september nieuwe iPhones

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2018, 19:35 CategorieApple

Apple heeft bekendgemaakt dat het op 12 september een evenement gaat houden in het Steve Jobs Theater in Cupertino. Uitnodigingen werden naar diverse Amerikaanse media gestuurd, zoals naar 9to5mac. Dat het evenement eraan zat te komen lag absoluut in de lijn der verwachtingen. Vorige week nog lekte naar buiten dat de nieuwe iPhones vanaf 14 september vooruit te bestellen zijn. Een evenement voor deze datum leek haast een zekerheid. De geruchten over nieuwe iPhones gingen al maanden in de rondte, maar we hebben nu dus concreet een datum waarop we de nieuwe producten kunnen gaan bewonderen.

Drie dagen geleden kwam Bloomberg nog met een verslag over de drie nieuwe iPhones, terwijl Apple-analist Ming-Chi Kuo al eerder voorspelde dat het bedrijf werkte aan drie nieuwe modellen. De verwachting is dat Apple op 12 september een vernieuwde iPhone X met een oled-scherm van 5.8-inch, een nieuwe high-end iPhone met een oled-scherm van 6.5-inch en een iPhone met een lcd-scherm van 6.1-inch gaat laten zien. De laatste zal overigens in verschillende kleuren op de markt komen.

Ook andere nieuwe producten van Apple

Naast de drie nieuwe iPhones gaat er ook een gerucht rond over een nieuwe Apple Watch met een groter scherm, een nieuwe iPad Pro en nieuwe AirPods.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.