Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bouw je eigen stad in Pocket City voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2018, 10:59 CategorieGaming

Als fan van city-builders als Sim City heb je het best zwaar op iOS en Android. Natuurlijk, er zijn genoeg games waarin je zelf iets kunt bouwen, maar deze spellen laten je vaak wachten tijdens het bouwen of je moet allerlei in-game aankopen verrichten om voordeel te halen. Nu hoeft dat echter niet meer. Het spel Pocket City is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Pocket City is in feite het spel Sim City, maar dan voor de smartphone en tablet. Je kunt je eigen stad ontwerpen en bouwen, net zoals je gewend bent uit de oude spellen voor de computer. Bouw wegen, selecteer industriële, commerciële en woongedeeltes en creëer een bruisende stad. Ook rampen kunnen optreden, zoals tornado’s of vulkaanuitbarstingen. Het is jouw taak als burgemeester om de stad te laten groeien en floreren.

Geen micro-transacties of advertenties

Pocket City kent geen micro-transacties of advertenties. Je koopt het spel voor een paar euro waarna je nooit meer lastig gevallen zult worden. Het spel is gemaakt door Codebrew Games. Helemaal indrukwekkend is het wanneer je bekend dat deze ontwikkelaar een eenmansstudio is. Pocket City is vanaf nu beschikbaar op iOS en Android. Het spel kost 5,49 euro in de App Store en 3,39 in de Google Play Store.

  • Pocket City

 

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Gerelateerde berichten

Reacties

  1. Rob
    02 augustus, 2018 om 18:22

    Heel leuk spel, lekker snel, kost op de aanschaf na niets, dus geen geld wolven zoals Megapolis enz. Complimenten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.