Bouw je eigen stad in Pocket City voor Android en iOS

02 augustus 2018 1 Minuut 1 Reacties
Pocket City

Het spel Pocket City is vanaf nu beschikbaar voor Android en iOS. Het spel is een echte city-builder in de stijl van Sim City. Zorg voor industriële, commerciële en woongebieden en creëer een bruisende stad als burgemeester.

Als fan van city-builders als Sim City heb je het best zwaar op iOS en Android. Natuurlijk, er zijn genoeg games waarin je zelf iets kunt bouwen, maar deze spellen laten je vaak wachten tijdens het bouwen of je moet allerlei in-game aankopen verrichten om voordeel te halen. Nu hoeft dat echter niet meer. Het spel Pocket City is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Pocket City is in feite het spel Sim City, maar dan voor de smartphone en tablet. Je kunt je eigen stad ontwerpen en bouwen, net zoals je gewend bent uit de oude spellen voor de computer. Bouw wegen, selecteer industriële, commerciële en woongedeeltes en creëer een bruisende stad. Ook rampen kunnen optreden, zoals tornado’s of vulkaanuitbarstingen. Het is jouw taak als burgemeester om de stad te laten groeien en floreren.

Geen micro-transacties of advertenties

Pocket City kent geen micro-transacties of advertenties. Je koopt het spel voor een paar euro waarna je nooit meer lastig gevallen zult worden. Het spel is gemaakt door Codebrew Games. Helemaal indrukwekkend is het wanneer je bekend dat deze ontwikkelaar een eenmansstudio is. Pocket City is vanaf nu beschikbaar op iOS en Android. Het spel kost 5,49 euro in de App Store en 3,39 in de Google Play Store.

Pocket City

 

Reacties (1)