Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De pollfunctie van Instagram is nu ook voor privéberichten beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2018, 9:59 CategorieApplicaties

Instagram heeft laten weten dat je voortaan ook polls kunt uitdelen aan je vrienden binnen privéberichten, zodat niet iedereen meekijkt. Zo kun je dus feedback krijgen op je outfit, zonder dat heel de wereld meteen een oordeel klaar heeft staan.

Vraag het aan je vrienden via Instagram

Een tijdje geleden introduceerde Instagram de mogelijkheid de pollfunctie. Met deze functie is het mogelijk een vraag te stellen aan iedereen die je Stories kan bekijken, waarna jij, en iedereen die heeft gestemd, kan zijn wat de uitslag is. Dit was een nieuwe manier van instagrammen, een optie waardoor je mogelijk langer bezig bent met de app dan nodig. Nu heeft de fotodeeldienst bekendgemaakt dat dezelfde functie ook beschikbaar is in privéberichten. Zo hoeft niet iedereen dus mee te kijken naar de antwoorden.

Zo kun je dus meer privé aan je vrienden vragen wat ze van iets vinden, zoals bijvoorbeeld je outfit. De feedback die je krijgt wordt dan niet meteen de wereld ingeslingerd en blijft privé zolang niemand buiten de chat zijn mond opendoet. De functie wordt vanaf vandaag uitgerold naar iedereen die Instagram op zijn mobiele apparaat heeft staan. Mogelijk kan dit een nieuwe manier zijn van communiceren door gewoon zonder veel gedoe een vraag te stellen waar je snel antwoord op wil en eigenlijk geen zin hebt in naunce of uitgebreide antwoorden.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.