Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell presenteert nieuwe convertibles in de Inspiron- en XPS-serie

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2018, 12:20 CategorieWindows

Vorig jaar presenteerde fabrikant Dell nieuwe convertibles in de Inspiron-serie tijdens de IFA en ook dit jaar komt het bedrijf met nieuwe modellen.

Dell Inspiron 7000 2-in-1

Het eerste nieuwe model is de Dell Inspiron 7000 2-in-1. Deze is straks verkrijgbaar in drie verschillende formaten, namelijk 13-inch, 15-inch en 17-inch. Dit model heeft een aluminium behuizing en wordt voorzien van de 8e generatie Intel Core ‘Whiskey Lake’ U-series processor. De convertible heeft ingebouwde ondersteuning voor Amazon Alexa en is straks verkrijgbaar in resoluties tot 4K. Ze beschikken tevens over een miniatuurwebcam van 2,7 millimeter. Deze moet beter presteren bij weinig licht dankzij een technologie met de naam Temporal Noise Reduction. De 13-inch wordt het instapmodel met een vanafprijs van 879,99 dollar. De 15-inch en 17-inch zijn optioneel verkrijgbaar met een GeForce MX130- of GeForce MX150-videokaart. Prijzen voor de 15-inch beginnen vanaf 849,99 dollar en voor de 17-inch vanaf 1099 dollar.

Dell Inspiron 5000 2-in-1

Zijn deze prijzen je nog iets te hoog? Dell komt ook met de Inspiron 5000 2-in-1 met een 14″-scherm met een vanafprijs van 459,99 dollar. Het basismodel wordt voorzien van een plastic behuizing en heeft een schermresolutie van 1.366 bij 768 pixels. Een usb-c-poort ontbreekt, maar dit model maakt wel gebruik van de nieuwste generatie Intel Core-cpu’s. Is je dit allemaal iets te basic? De Dell Inspiron 5000 2-in-1 zal ook verkrijgbaar zijn in een versie met 1080p-scherm, usb-c-poort, GeForce IMX130 en een vingerafdruksensor. Dit model zal verkrijgbaar zijn vanaf 600 dollar. Beschikbaarheid voor Europa is nog niet bekend, maar beide modellen zullen vanaf 2 oktober in de Verenigde Staten op de markt verschijnen.

XPS 13 2-in-1

Ook de XPS 13 2-in-1 krijgt een update. Het design is nog wat slanker gemaakt, waardoor de nieuwe versie volgens Dell de kleinste 13-inch convertible op de markt is. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende specificaties met een InfinityEdge-display en tot een achtste generatie Intel Core i5- en i7-processors. De batterij gaat vijftien uur mee. Optioneel is ook de Dell Active Pen op de XPS 13 2-in-1 te gebruiken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.