Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze smartphones van Motorola krijgen de Android Pie-update

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2018, 9:29 CategorieAndroid

Motorola heeft laten weten welke Android-smartphones kunnen rekenen op de felbegeerde Android Pie-update die later zal verschijnen. Het gaat om toestellen die de fabrikant de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Helaas gaat het niet om alle toestellen, maar het is een lijst waar we iets mee kunnen.

Android Pie voor Motorola-smartphones

In de afgelopen dagen hebben al verschillende fabrikanten laten weten welke Android-smartphones straks de Android Pie-update zullen krijgen. Uiteraard hebben de Pixel-smartphones van Google al de update ontvangen, terwijl Essential verrassend genoeg meteen volgde. Nu is het de beurt aan Motorola, als onderdeel van Lenovo. Het bedrijf heeft laten weten dat het om de grotere releases van de afgelopen twee jaar gaat. Wanneer de update zal verschijnen is nog even afwachten — helaas is Motorola niet echt betrouwbaar met updates…

Motorola was ook best laat met het uitbrengen van de Oreo-update voor zijn smartphones (om nog maar te zwijgen over de maandelijkse updates), dus we verwachten de update niet voor het einde van het jaar. Sommige smartphones, die dit jaar zijn aangekondigd, krijgen de Android Pie-update al niet eens (zoals de Moto E5); dat is en blijft ontzettend jammer.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.