Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Draadloze iPhone-oplader van Logitech zet telefoon rechtop

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2018, 12:07 CategorieAccessoires

Accessoiremaker Logitech heeft een draadloze oplader voor de iPhone gepresenteerd, die de telefoon rechtop kan opladen. Het is daardoor mogelijk de op te laden iPhone te blijven gebruiken, of je dat nu verticaal of horizontaal wil doen.

Draadloze oplader van Logitech

Sinds Apple ondersteuning aanbiedt voor draadloos opladen voor de iPhone, hebben verschillende accessoiremakers draadloze opladers uitgebracht. Geen van die opladers is zo elegant als die van Logitech, in de vorm van de Powered Wireless Charging Stand. Je kunt de iPhone in kwestie, een iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X — evenals de toekomstige modellen, namelijk gewoon blijven gebruiken. Je kunt de smartphone namelijk rechtop in de houder zetten. Maar het is het ook mogelijk de telefoon horizontaal te plaatsen.

Op de twee bovenstaande afbeeldingen kun je zien hoe de telefoon op de houder geplaatst kan worden. Er is een laagje rubber aanwezig, waardoor de iPhone niet zomaar uit de houder schuift of schiet — het houdt hem mooi vast. Ook is er een systeem dat ervoor moet zorgen dat je iPhone niet oververhit raakt. Bovenaan de lader zit nog een klein led-lampje die laat zien dat de telefoon wordt opgeladen. De Logitech Powered Wireless Charging Stand heeft een adviesprijs van ongeveer tachtig euro.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.