Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste foto’s tonen nieuwe Apple iPhone XS

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2018, 8:50 CategorieiPhone

Op 12 september houdt Apple zijn volgende grote presentatie. Dan onthult het bedrijf een reeks nieuwe producten, waaronder drie nieuwe iPhones. Van twee daarvan hebben we vandaag al een eerste foto.

De iPhone XS

De site 9to5Mac wist de hand te leggen op een promotiefoto van de iPhone XS. Dat worden twee modellen die als opvolger op de iPhone X dienen. Vandaar ook de ‘S’ achter de naam. Naast de twee iPhone X-modellen moet er ook nog een derde iPhone X-achtige telefoon uitkomen, maar zonder oled-scherm.

De verwachting is dat Apple een 5,8-inch en 6,5-inch variant op de iPhone X uitbrengt. De telefoons zouden in de gebruikelijke kleuropties beschikbaar zijn, maar ook in een gouden versie. Andere details zijn nog schaars, al kunnen we op basis van de vele geruchten wel stellen dat de telefoons weinig grote designveranderingen met zich meebrengen.

Ook lijkt er intern vooral een update gegeven te worden in de vorm van een nieuwe processor (naar verwachting de Apple A12) en een AI-chip. Het verhaal gaat dat de nieuwe iPhone XS-telefoons verder vier gigabyte aan werkgeheugen krijgen en een 64 en 256GB versie wat de interne opslag betreft.

Goedkoper model

Naast bovenstaande modellen, is de verwachting dat Apple ook met een goedkoper lcd-model komt. Die smartphone krijgt volgens de geruchten ook een iPhone X-achtig ontwerp, maar beschikt over een iets minder mooi scherm. Verder zou er 3GB aan werkgeheugen zijn.

Op 12 september, 19:00u Nederlandse tijd, onthult Apple zijn nieuwe producten.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.