Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fysieke knoppen zwakke plek van stevig gebouwde Galaxy Note 9

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2018, 23:42 CategorieAndroid

Het is nog een paar nachtjes slapen voordat de Samsung Galaxy Note 9 op de markt verschijnt. Op sommige plekken is het toestel al opgedoken en de eerste reviews die op het internet zijn verschenen zijn dan ook behoorlijk positief. Het nieuwe toestel van Samsung is ook onder de loep genomen door het YouTube-kanaal JerryRigEverything, waarbij professioneel smartphone-martelaar Zach Nelson de Samsung Galaxy Note 9 aan een stevige test heeft onderworpen.

Het goede nieuws is dat de Samsung Galaxy Note 9 door bijna alle standaard testen komt. De smartphone slaagde met vlag en wimpel voor de krastest op het scherm, zodat het niet door je huissleutels in je broekzak beschadigd zal raken. De metalen behuizing draagt daarnaast ook bij aan de duurzaamheid van het toestel. Ook bij het buigen komt de smartphone vrijwel onbeschadigd de test door, alhoewel de nieuwe S Pen vrij gemakkelijk kan breken. Bewaar de S Pen dus altijd in het toestel.

Knoppen vrij gemakkelijk te verwijderen

Er is echter één test waar de Galaxy Note 9 wel een beetje tekortschiet en dat is op het gebied van de de knoppen. Zowel de volumeknoppen, powerknop als de dedicated Bixby-knop kun je namelijk vrij gemakkelijk verwijderen. Ze zullen er niet direct spontaan uitvallen, maar met relatief weinig moeite zou iemand de knoppen van je gloednieuwe Samsung Galaxy Note 9 kunnen verwijderen. Zach Nelson zou niet bekendstaan als professionele smartphone-martelaar als hij niet wat extreme testen gaat uitvoeren, maar ook de brandtest van 15 seconden met een aansteker doet relatief weinig schade aan het scherm van het toestel. De Samsung Galaxy Note 9 is een stevig gebouwd toestel dat wel tegen een stootje lijkt te kunnen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.