Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekt marketingmateriaal Galaxy Note 9 bevestigt nieuwe S Pen en meer

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2018, 16:06 CategorieAndroid

Er is marketingmateriaal gelekt waarop dingen staan over de Samsung Galaxy Note 9 die nog niet naar buiten mochten komen. Zo wordt onder andere de nieuwe S Pen, die is voorzien van bluetooth-technologie, bevestigd en kunnen we rekenen op nieuwe functies op basis van kunstmatige intelligentie.

Gelekt marketingmateriaal van Galaxy Note 9

Het komt niet vaak voor, maar helaas voor Samsung is het nu wel het geval: gelekt marketingmateriaal. Omdat dergelijk materiaal mensen moet overtuigen van een product, staat er informatie op dat kort, maar krachtig is. Handig voor wanneer het product is aangekondigd, minder handig als deze posters lekken voordat de aankondiging heeft plaatsgevonden. Zo laten deze posters informatie over de Samsung Galaxy Note 9 zien dat pas aanstaande donderdag bekendgemaakt wordt. Zoals over de S Pen, met bluetooth.

Op de afbeelding hierboven zie je dat die S Pen dus is voorzien van bluetooth en nieuwe manieren van bediening aanbiedt. Zo kan het pennetje worden gebruikt in combinatie met de foto-app, waardoor je snel foto’s kunt maken. Ook zit er een Dual Aperture-lens op de achterkant en zijn er toevoegingen voor de software gespot. Zo kan de Galaxy Note 9 laten weten wanneer een foto wazig is of wanneer iemand met z’n ogen dicht op de foto staat. Hieronder hebben we alle andere posters in het bericht gezet (via Winfuture).

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.