Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte render laat Sony Xperia XZ3 zien in het zilver’

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2018, 9:20 CategorieAndroid

Er is dit weekend een afbeelding gelekt waarop we mogelijk de Sony Xperia XZ3 te zien krijgen in de zilveren versie. Er waren geruchten dat het toestel een dubbele camerasensor zou krijgen op de achterkant, maar op de render is slechts één camera te zien.

Sony Xperia XZ3 krijgt toch één camera op de achterkant – gerucht

Dit weekend is er een afbeelding gelekt waarop we mogelijk voor het eerst echt kennismaken met de Sony Xperia XZ3, in zijn zilveren kleur. Over dit toestel werd gezegd dat er een dubbele camera op de achterkant zou zitten, maar deze afbeelding laat dat helaas niet zien. In plaats daarvan treffen we slechts een enkele camerasensor aan. Over deze camera wordt gezegd dat die beschikt over 48 megapixel. Wellicht krijgt de aankomende XZ3 Premium wel een dubbele camerasensor, zoals de Sony Xperia XZ2 Premium die ook heeft gekregen.

Onder de camera zit een vingerafdrukscanner, terwijl boven de camera onder meer een hybride autofocussensor zit. Ook zit hier een dualtone led-flashfunctie, evenals een nfc-antenne. Verder lijkt de Sony Xperia XZ3 te beschikken over een specifieke knop voor de camera, die gemakkelijk onder je vinger moet liggen wanneer je je telefoon horizontaal vasthoudt. Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Snapdragon 845-processor, evenals 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte.

  • Delen:
Sony Xperia XZ3
Sony Xperia XZ3
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.