Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gespreksweergave binnen Gmail-app nu uit te schakelen

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2018, 10:03 CategorieApplicaties

Er zijn veel klachten over geweest en Google geeft er nu gehoord aan: de gespreksweergave binnen de Gmail-app is nu uit te schakelen. Dat kan momenteel helaas nog niet via de applicatie op je smartphone of tablet en kan alleen op het web geregeld worden.

Gespreksweergave Gmail uitschakelen

In de laatste maanden heeft Google ontzettend veel veranderingen doorgevoerd aan de Gmail-applicatie voor Android en iOS. Niet elke update is overigens gelijk: zo hebben iOS-gebruikers onlangs notificaties gekregen die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie, terwijl Android-gebruikers zelf kunnen instellen wat hun veegbewegingen op het scherm teweegbrengen. Eén van de meest controversiële onderwerpen van deze app is echter de gespreksweergave van e-mails, die mails met gelijke onderwerpen bundelt.

Veel gebruikers willen hier namelijk van af binnen de app op Android en iOS. Maar tot was tot op heden niet mogelijk. Nu gelukkig wel, maar je kunt dat niet binnen de app regelen. Je zult daarvoor naar de website moeten gaan. Wanneer je op instellingen drukt, dan vind je onder het kopje Algemeen (waar je meteen bent) verderop Gespreksweergave. Daar kies je voor aan of uit. Wanneer je hem uitschakelt, dan zal de Gmail-app de gesprekken ook niet meer bundelen. Dat kan voor meer mail zorgen op het scherm, dus pas daar wel mee op.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.