‘Google Assistant komt naar Android Berichten-applicatie’

23 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
android-berichten-app

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Google binnenkort de Google Assistant naar de Android Berichten-applicatie. Op dit moment wordt de nieuwe en nog onaangekondigde integratie namelijk getest. Google zou deze verandering maken omdat niet heel veel mensen Google Allo gebruiken.

Google Assistant naar Google Berichten – gerucht

XDA-Developers schrijft dat Google momenteel werkt aan een integratie tussen Google Berichten, de standaard sms-applicatie van de zoekmachinegigant, en de Google Assistant, de slimme stemassistent die momenteel op veel Android-smartphones en slimme speakers te gebruiken is. Daarnaast krijgt de Berichten-app mogelijk nog meer functies die voorheen alleen beschikbaar waren of bedoeld waren voor Google Allo, zoals stickers, een webinterface en slimme antwoorden. Google heeft niet gereageerd op dit nieuwe gerucht.

Google test de nieuwe integratie nu achter de schermen. De assistent is al aan te spreken, maar helaas kan er verder nog niet worden gereageerd. Wel is het XDA-Developers gelukt de Google Assistant een restaurant aan te bevelen binnen Android Berichten. Het wachten is nu totdat Google hier zelf meer informatie over naar buiten brengt. Op 4 oktober staat er een evenement gepland waar vooral nieuwe hardware wordt gepresenteerd. Meestal is er ook een segment waarin software-updates worden toegelicht en aangekondigd.

Reacties (0)