Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Duo geoptimaliseerd voor Android-tablets en iPads

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2018, 10:17 CategorieApplicaties

De app Google Duo, waarmee je kunt videobellen met je vrienden en familie, is nu geoptimaliseerd voor Android-tablets en iPads. De update wordt in de komende dagen uitgerold naar iedereen, dus het kan nog even duren voordat die bij iedereen is aangekomen.

Download de update voor Google Duo

Google Duo, de videobelapplicatie van de zoekmachinegigant, heeft een belangrijke update ontvangen waardoor potentieel meer mensen de app kunnen gaan gebruiken. De software is namelijk geoptimaliseerd voor apparaten met grotere schermen, zoals Android-tablets en iPads. Volgens een tweet van Google wordt de update nu uitgerold naar alle apparaten die in aanmerking komen voor de update. Dan nog kan het een paar dagen duren voordat die bij iedereen is aangekomen, omdat zo’n update meestal in fases wordt uitgerold.

Wanneer je de update eenmaal binnen hebt op je Android-tablet of iPad, dan kun je dus altijd en overal, of in elk geval wanneer je toegang hebt tot het internet, videobellen met iedereen die over dezelfde applicatie beschikt. Normaal gesproken zou je dat doen via je smartphone, maar nu kan het dus ook op je tablet. De uitrol voor de update van Google Duo is overigens al op 22 augustus begonnen, dus het kan zijn dat je de update al ontvangen hebt. Je kunt altijd checken in de downloadwinkel of er nog een nieuwere versie beschikbaar is.

  • Google Duo
  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.