Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google onthult nieuw standbeeld van Android Pie

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2018, 9:59 CategorieAndroid

Google heeft maandag niet alleen Android Pie vrijgegeven, ook heeft het bedrijf meteen het nieuwe standbeeld van de Android-versie onthuld. Zoals elk jaar wordt Andy de Android vergezeld door de lekkernij uit de naam van de Android-versie. In dit geval zien we dus een stuk taart.

Standbeeld Android Pie

Elk jaar lanceert Google een nieuwe versie van Android en elk jaar onthuld Google ook een standbeeld op basis van die nieuwe versie. Nu Android Pie officieel beschikbaar is (voor Pixel-apparaten en de Essential Phone) is het natuurlijk tijd voor een nieuwe onthulling. We hebben het hier natuurlijk over het nieuwe standbeeld. We zien Andy de Android, zoals dat groene ventje heet, naast een stuk taart staan. Pie betekent in het Nederlands taart, dus dat is allemaal niet zo vreemd. Het is een gezellige aangelegenheid.

In tegenstelling tot de onthulling van vorig jaar is er nu veel minder om te doen. Vorig jaar was er een heuse livestream opgericht voor de onthulling van het standbeeld. Dit jaar moeten we het met wat foto’s doen, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk. Zoals het er naar uitziet is het stuk taart een kersentaart, aangezien de binnenkant van de taart rood is en kleine bolletjes laat zien. Nu is het natuurlijk wachten op de naam en de onthulling van Android Q. Helaas zijn er weinig bekende deserts die beginnen met die letter…

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.