Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel 3-lancering vindt plaats op 9 oktober’

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2018, 16:03 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan zal Google de Google Pixel 3 op 9 oktober aanstaande gaan lanceren. Voorheen werd gedacht dat de presentatie op 4 oktober was, maar nu is dat nu mogelijk vijf dagen later tijdens een evenement in New York.

Google Pixel 3-lancering vindt plaats op 9 oktober – gerucht

Bloomberg meldt dat Google voornemens is de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL op 9 oktober aanstaande te gaan lancering tijdens een evenement in New York. In het verleden kondigde Google meestal in San Francisco nieuwe hardware aan, maar dit jaar lijken de dingen dus anders te gaan dan gebruikelijk. En hoewel Google zelf eerst 4 oktober aanhaalde als mogelijke datum voor het hardware-evenement, lijkt 9 oktober nu dus vast te staan. Googles presentatie moet ‘ongeveer een maand’ na die van Apple gaan plaatsvinden.

Google heeft uiteraard niet willen reageren op deze geruchten. Maar gezien de presentatie van Bloomberg, kunnen we er voorzichtig van uitgaan dat de datum van 9 oktober klopt. Naast de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL verwachten we nog een aantal apparaten die worden aangekondigd, zoals de nieuwe Pixelbook, een nieuwe versie van de Pixelbuds en een Wear OS-smartwatch. Daarnaast volgen er mogelijk ook interessante aankondigingen voor Nederland, zoals de Nederlandse uitrol van de slimme speaker Google Home.

  • Delen:
Google Pixel 3
Google Pixel 3
Android Pie (9.x)
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.