Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel 3 XL is nu al te koop — op de zwarte markt dan

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2018, 10:47 CategorieAndroid

Het duurt nog even voordat de Google Pixel 3 XL officieel te koop is, maar je kunt het toestel al bemachtigen via de zwarte markt. Een Telegram-account uit Oekraïne biedt de mogelijk gestolen toestellen aan voor een bedrag van tweeduizend dollar (1.728 euro)

Nu te koop: Google Pixel 3 XL

In de afgelopen dagen hebben we heel wat informatie voorbij zien komen over de Google Pixel 3 XL. Woensdag verscheen er een groot lek met informatie uit Rusland, met foto’s van allerlei kanten en zelfs de inhoud van de doos. Ook is de smartphone al gespot in Canada, in het openbaar vervoer. Dat is nog niets vergeleken bij wat er nu aan de hand is: een Telegram-account uit Oekraïne biedt een mogelijk gestolen Pixel 3 XL al aan voor een bedrag van tweeduizend dollar. Dat is omgerekend 1.728 euro en een beetje.

De verkoper draagt de naam Luchkov, een blogger die eerder verantwoordelijk was voor het vroegtijdig lekken van Pixel 3 XL-informatie. Hoewel dit natuurlijk op oplichting lijkt, is er een YouTuber geweest die heeft bevestigd dat de verkoper van de Google Pixel 3 XL inderdaad kon bewijzen dat die het toestel in bezit heeft. Ook de website 9to5Google kan bevestigen dat de verkoper het toestel daadwerkelijk heeft. Mocht je nou denken dit toestel te willen overnemen; niet doen! Google weet precies welke toestellen er momenteel missen.

  • Delen:
Google Pixel 3
Google Pixel 3
Android Pie (9.x)
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.