Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google waarschuwt: Fortnite Battle Royale staat níet in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2018, 9:54 CategorieGaming

Fortnite Battle Royale, de meest populaire game van dit moment, staat niet in Google Play. Daar waarschuwt Google nu zelfs voor. Als je de game wil downloaden, dan zul je een los apk-bestand moeten downloaden vanaf de website van Epic Games, de ontwikkelaar van het spel.

Fortnite staat niet in Google Play

We kunnen het niet duidelijk genoeg zeggen: Fortnite Battle Royale staat niet in de Google Play Store, de digitale downloadwinkel van Google voor Android. Dat is een gegeven waar Google nu zelfs voor waarschuwt wanneer je naar de game zoek binnen Google Play. Wil je de game spelen op Android, dan dien je naar de website van Epic Games te gaan, waar je een apk-bestand kunt downloaden die de game vervolgens voor je zal installeren. De waarschuwing binnen Google Play ziet er als volgt uit, check hieronder de afbeelding.

Met deze waarschuwing probeert Google mensen te beschermen voor malafide applicaties die proberen te verdienen aan mensen die niet weten dat Fortnite Battle Royale buiten Google Play om verkrijgbaar is. Mocht je dus deze titel wel in Google Play tegenkomen, download hem dan niet en rapporteer de app bij Google. Waarschuw ook de mensen om je heen die deze game graag op Android willen spelen. Wil je de game downloaden, klik dan op deze link. Je haalt dan een apk-bestand binnen dat afkomstig is van de site van Epic Games.

 • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Reacties

 1. Faiyh
  23 juni, 2019 om 6:45

  Ik vind van wel dat het op Google plat moet komen want al de kinderen willen het spelen ik zelf heb het gedownload op Google maar dat is geblokkeerd onder tabel en ik wil die zo graag spelen

 2. Faith
  23 juni, 2019 om 6:46

  Ik vind van wel dat het op Google plat moet komen want al de kinderen willen het spelen ik zelf heb het gedownload op Google maar dat is geblokkeerd onder tabel en ik wil die zo graag spelen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.