Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gratis emote in Fortnite wanneer je tweestapsverificatie aanzet

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2018, 10:24 CategorieGaming

Een populaire game als Fortnite biedt kwaadwillenden natuurlijk een mooie kans om zwak beveiligde accounts van spelers over te nemen en deze vervolgens voor een flink bedrag te verkopen. Met name accounts waar spelers diverse skins, emotes en andere items voor gekocht hebben kunnen zo flink veel geld opleveren. Ontwikkelaar Epic Games wil dat spelers hun accounts beter beveiligen en gaat spelers nu zelfs belonen wanneer ze tweestapsverificatie gebruiken.

Extra bescherming voor je account

Tweestapsverificatie biedt een extra laag bescherming en je kunt bij Fortnite kiezen uit een verificatie-email of een verificatie-app. Om tweestapsverificatie aan te zetten moet je inloggen met je Epic Games-account op de website. Onderaan de pagina kun je vervolgens kiezen uit de app of de e-mail onder “Two-Factor Authentication”. Wil je een app gebruiken in plaats van een email dan stelt Epic Games Google Authenticator, LasPass Authenticator, Microsoft Authenticator of Authy voor.

Heb je de tweestapsverificatie ingesteld, dan worden spelers beloond met een nieuw dansje in het spel. Enige tijd geleden schreef Epic Games een wedstrijd uit. Via de hashtag #boogiedown konden spelers een video op social media zetten van een zelfverzonnen dansje. De winnaar was al enige tijd bekend, maar de emote was nog altijd niet in het spel verschenen. Tot nu toe dus, want zodra je de tweestapsverificatie hebt ingesteld ontvang je gratis het dansje van de winnaar van de Boogiedown Contest in het spel. Lees ook onze gids hoe je het spel kunt downloaden en installeren op Android-apparaten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Reacties

  1. Roel
    25 augustus, 2018 om 20:15

    Mag ik n

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.