Gratis emote in Fortnite wanneer je tweestapsverificatie aanzet

24 augustus 2018 1 Minuut 1 Reacties
Fortnite

Epic Games wil dat spelers hun Fortnite-account beter beveiligen. Via de website kunnen spelers tweestapsverificatie gebruiken. Heb je dit geactiveerd voor jouw account? Dan ontvang je gratis een nieuw dansje van de winnaar van de Boogiedown Contest.

Een populaire game als Fortnite biedt kwaadwillenden natuurlijk een mooie kans om zwak beveiligde accounts van spelers over te nemen en deze vervolgens voor een flink bedrag te verkopen. Met name accounts waar spelers diverse skins, emotes en andere items voor gekocht hebben kunnen zo flink veel geld opleveren. Ontwikkelaar Epic Games wil dat spelers hun accounts beter beveiligen en gaat spelers nu zelfs belonen wanneer ze tweestapsverificatie gebruiken.

Extra bescherming voor je account

Tweestapsverificatie biedt een extra laag bescherming en je kunt bij Fortnite kiezen uit een verificatie-email of een verificatie-app. Om tweestapsverificatie aan te zetten moet je inloggen met je Epic Games-account op de website. Onderaan de pagina kun je vervolgens kiezen uit de app of de e-mail onder “Two-Factor Authentication”. Wil je een app gebruiken in plaats van een email dan stelt Epic Games Google Authenticator, LasPass Authenticator, Microsoft Authenticator of Authy voor.

Heb je de tweestapsverificatie ingesteld, dan worden spelers beloond met een nieuw dansje in het spel. Enige tijd geleden schreef Epic Games een wedstrijd uit. Via de hashtag #boogiedown konden spelers een video op social media zetten van een zelfverzonnen dansje. De winnaar was al enige tijd bekend, maar de emote was nog altijd niet in het spel verschenen. Tot nu toe dus, want zodra je de tweestapsverificatie hebt ingesteld ontvang je gratis het dansje van de winnaar van de Boogiedown Contest in het spel. Lees ook onze gids hoe je het spel kunt downloaden en installeren op Android-apparaten.

Reacties (1)