Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor Play is een gamesmartphone met GPU Turbo en slimme vibratie

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2018, 9:54 CategorieAndroid

Honor heeft dit weekend een nieuwe smartphone aangekondigd voor gamers: de Honor Play met de GPU Turbo-modus en slimme vibratie. Het scherm is 6,3-inch groot, heeft een full hd-resolutie, een inkeping en een schermindeling van 19.5 bij negen.

Dit is de Honor Play

Het dochtermerk van Huawei. Honor, heeft dit weekend een gamesmartphone aangekondigd: de Honor Play. Het apparaat beschikt over een 6,3″-scherm, een schermindeling van 19.5:9, een full hd-resolutie en, zoals je op de afbeeldingen kunt zien, een scherminkeping. Onder de motorkap zit een accu van 3.750 mAh, de Kirin 970-processor, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Dit zijn niet de beste specs van dit moment, dus is het goed om te weten dat de inmiddels bekende¬†GPU Turbo-modus ook aanwezig is.

De processor wordt overigens ingezet voor een slimme trilfunctie. De kunstmatige intelligentie kan beelden en geluiden analyseren en bepalen waar en hoeveel vibratie nodig is. Ook wordt kunstmatige intelligentie gebruikt voor de weergave van 3d-audio, in games als PUBG Mobile en Asphalt 9. Verder is er een usb-c-poort, zit er een vingerafdrukscanner op de achterkant en is er een koptelefoonaansluiting. De dubbele camerasensor beschikt over zestien en twee megapixel. Wanneer de Honor Play uitkomt, is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.