Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei P20 Pro krijgt GPU Turbo- en beveiligingsupdate

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2018, 10:27 CategorieAndroid

Huawei rolt momenteel een update uit die niet alleen de GPU Turbo-, maar ook de nieuwste beveiligingsupdate bevat. De turbomodus is een modus bedoeld voor gaming, waardoor je meer uit je processor haalt en niet wordt gestoord door binnenkomende notificaties.

Download de GPU Turbo-update voor Huawei P20 Pro

Huawei heeft beloofd binnenkort een update uit te brengen voor de Huawei P20 Pro-smartphone en deze maand lost de fabrikant die belofte in. Het is voor P20 Pro-eigenaars nu namelijk mogelijk de GPU Turbo-update binnen te halen, waarmee je meer uit je processor kunt halen wanneer je vaak gamet op je smartphone (handig voor wanneer je Fortnite wil spelen, bijvoorbeeld). Voordat je toegang krijgt tot de gamemodus van de smartphone, moet je hem nog wel even activeren in de speciale app genaamd Game Suite.

De Game Suite-app is een nieuwe app voor de Huawei P20 Pro, die wordt meegeleverd met deze update. Binnen deze app kun je bijvoorbeeld ook instellen dat je geen notificaties wil ontvangen wanneer je lekker aan het spelen bent. Daarnaast introduceert de update een nieuw niveau voor de beveiligingsupdate. Helaas gaat het hier nog om de juli-update, maar desondanks is het fijn om te zien dat het toestel nog steeds veiliger wordt gemaakt. Houdt er echter rekening mee dat niet elk spel goed samenwerkt met de GPU Turbo-update.

  • Delen:
Huawei P20 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.