Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Icoontje in iOS 12 toont design nieuwe iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2018, 10:15 CategorieiPad

Later dit jaar komt Apple met een nieuwe iPad Pro, zo is in ieder geval de verwachting. Volgens geruchten zou dit nieuwe model geen thuisknop hebben en beschikken over smallere randen en Face ID. Er lijkt nu echter wat meer informatie naar buiten te zijn gekomen door een icoontje in iOS 12.

In de iOS 12 ontwikkelaarsversie 5 is een icoontje gevonden van een tot op heden niet bestaande iPad met smalle randen, zo meldt website 9to5mac. Ook mist de thuisknop en zien we dat de nieuwe iPad geen notch (scherminkeping) krijgt. Dit in tegenstelling tot de nieuwe iPhones die, net als de iPhone X, waarschijnlijk allemaal een notch gaan krijgen. Het icoontje is gevonden in het menu voor het batterijgebruik.

Face ID ontdekt in de code

Het ontbreken van de thuisknop duidt erop dat de nieuwe iPad Pro over Face ID gaat beschikken. 9to5mac wist de aanwezigheid van Face ID te bevestigen met een nieuwe ontdekking.


Het klinkt misschien vreemd om het design van de nieuwe iPad Pro aan de hand van een icoontje te beschrijven, maar de kans is heel groot dat het inderdaad de nieuwe iPad Pro gaat zijn. In eerdere ontwikkelaarsversies van iOS 12 was dit icoontje namelijk nog niet te vinden, wat erop duidt dat we met een nieuwe iPad te maken hebben.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.