Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram voegt wederom willekeurige posts toe aan je overzicht

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2018, 9:27 CategorieApplicaties

Instagram heeft in een blogpost laten weten dat het bedrijf wederom willekeurige posts gaat toevoegen aan je overzicht. Dat betekent dat je foto’s en video’s gaat tegenkomen van mensen of hashtags die je niet volgt, maar die mogelijk wel interessant zijn voor je.

Willekeurige posts in je Instagram-overzicht

Instagram heeft in een nieuwe blogpost laten weten dat het bedrijf wederom een functie gaat testen die vorig jaar al niet in de smaak viel: het sociale netwerk zal foto’s en video’s in je feed gaan plaatsen van mensen of hashtags die je niet volgt, maar mogelijk wel interessant vindt. Het uiteindelijke doel van het bedrijf is natuurlijk duidelijk. Het platform wil dat je zo lang mogelijk binnen de app actief blijft en door mogelijk interessante content aan te bieden, blijf je waarschijnlijk langer actief en aan het scrollen door de content.

Dit keer werkt het systeem echter iets anders. Wanneer je namelijk bij bent en dat berichtje te zien krijgt, dan krijg je de optie waarmee je kunt kiezen voor het bekijken van oudere posts of posts van mensen die je dus niet volgt. Die posts worden dan gebaseerd op de dingen die je leuk vindt en de mensen die je volgt. Uiteraard wil Instagram zijn gebruikers het beste overzicht geven dat mogelijk is, maar de vraag is of dat gebeurt door dingen ietwat te forceren. Uiteraard gaat dit ook hand in hand met meer gepresenteerde advertenties.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.