Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 12 wordt niet gelanceerd met Facetime-groepsgesprekken

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2018, 9:15 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat de groepsgesprekken van Facetime pas op een later moment worden gelanceerd en de release van iOS 12 missen. Helaas is vooralsnog niet duidelijk wanneer deze update zal verschijnen, dus daar moeten we nu op wachten.

Voorlopig geen Facetime-groepsgesprekken

Apple heeft de release van de groepsgesprekken voor de app Facetime, beschikbaar op iPhone, iPad en Mac, voorlopig uitgesteld naar een onbekende datum. Aanvankelijk zou de functie samen met iOS 12 gelanceerd worden, volgende maand. Vooralsnog is het onduidelijk wanneer de functie wordt gelanceerd. Eerder deed Apple hetzelfde met de AirPlay-update. Die zou samen met iOS 11 gelanceerd worden, maar verscheen uiteindelijk bijna een jaar later met de lancering van iOS 11.4. Laten we hopen dat het dit keer niet zo lang duurt.

Dit nieuws komt uit de nieuwste releasenotes van de laatste ontwikkelaarsversie van iOS 12, die sinds gisteravond beschikbaar is. In die notities staat de volgende tekst.

Group FaceTime has been removed from the initial release of iOS 12 and will ship in a future software update later this fall.

Het ziet er dus naar uit dat we niet hoeven te wachten op de lente of de zomer en dat de update deze herfst wordt uitgebracht. Met Facetime-groepsgesprekken is het mogelijk met in totaal 32 mensen tegelijkertijd te praten in een videogesprek.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.