Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo komt met drie nieuwe convertibles en drie Chromebooks

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2018, 11:00 CategorieWindows

Tijdens de IFA 2018 in Berlijn heeft Lenovo flink uitgepakt. Het bedrijf heeft veel nieuwe producten aangekondigd, waaronder enkele nieuwe convertibles én Chromebooks.

Yoga-serie

De Yoga-serie van Lenovo zijn 2-in-1 apparaten. Tijdens de IFA 2018 werden er drie nieuwe modellen door Lenovo aangekondigd.

Yoga C930

Allereerst werd de Yoga C930 gepresenteerd. Dit model wordt voorzien van een 8e generatie Intel Core-processor en heeft een Dolby Atmos-luidsprekersysteem met roterende geluidsbalk, Dolby Vision HDR en een eigen stylus die wordt opgeladen in de convertible. Je kunt bij dit model de virtuele assistenten Cortana en Alexa gebruiken en dankzij de microfoons kan de convertible tot op vier meter afstand de stemcommando’s herkennen. De Yoga C930 is vanaf eind september beschikbaar voor 1499 euro.

Yoga Book 930

De Yoga Book 930 lijkt een uniek model te worden. In eerste instantie is het een laptop, maar in plaats van een toetsenbord beschikt de Book 930 over twee schermen. Het tweede E Ink-scherm kun je veranderen in bijvoorbeeld een dynamisch toetsenbord, of in een omgeving om te tekenen of notities op te schrijven. In de platte stand heb je in feite een tablet met twee schermen en tevens kun je dit model als e-reader gebruiken. Eind september is de Yoga Book 930 beschikbaar voor 999 euro.

Yoga C630 WOS

De volgende convertible is de Yoga C630 WOS. Lenovo wil met dit model de smartphone en de Windows 10-laptop nader tot elkaar brengen. Het is het eerste model dat moet draaien op de Snapdragon 850 voor laptops. Dit model heeft een 13,3″-scherm. De Yoga C630 WOS is vanaf november beschikbaar voor 999 euro.

Chromebooks

Lenovo heeft niet alleen nieuwe convertibles gepresenteerd, maar komt ook met een nieuwe serie Chromebooks, alhoewel er nog niet veel informatie over bekend is.

Yoga Chromebook

De Yoga Chromebook wil een premium-ervaring brengen naar de Chromebooks. Dit model komt in verschillende configuraties, waaronder een model met een 4K-scherm met touchscreen en wordt voorzien van zeer smalle randen. Dit model wordt voorzien van een achtste generatie Intel Core-processor, SSD-opslag, DDR4-geheugen en een batterijduur tot 10 uur. De Yoga Chromebook lanceert eind oktober voor 799 euro.

Daarnaast presenteerde Lenovo twee modellen in de 330-reeks.

Lenovo Chromebook C330

Deze Chromebook is speciaal in de markt gezet om multimedia-ervaringen te bieden. Het heeft een 10-punts touchscreen ips-display, eMMC-opslag en een batterijduur van maximaal 10 uur. Vanaf november is dit model beschikbaar voor 349 euro.

Lenovo Chromebook S330

De Lenovo Chromebook S330 heeft een ips-scherm in Full HD met LPDDR3-geheugen, 100 GB extra cloudopslag en eMMC-opslag. Meer informatie ontbreekt helaas over dit model. Dit model zal in november op de markt verschijnen voor 279 euro.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.