Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo werkt aan Lapdock Moto Mod voor Moto Z-lijn’

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2018, 9:11 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Motorola mogelijk achter de scherm aan een speciale Moto Mod: een laptopdock. Met de Mod zou je een smartphone binnen de Moto Z-lijn binnen een handomdraai kunnen omtoveren tot een werkende laptop.

Lapdock Moto Mod onderweg?

Lekker Evan Blass heeft deze week een afbeelding geplaatst van de interface van wat mogelijk een nieuwe Moto Mod kan zijn: een laptopdock, genaamd Motodock (voorheen ook wel Lapdock genoemd). Met deze Moto Mod kun je een smartphone binnen de Moto Z-lijn met een handomdraai omtoveren tot een werkende laptop, door hem in de Mod te klikken. De achtergrond op de afbeelding, hieronder wat groter weergegeven, lijkt op de achtergrond die Motorola standaard mee levert op de Moto Z-smartphones.

Dit is overigens niet de eerste keer dat een bedrijf een laptop wil aanbieden die draait op de eigenschappen van een smartphones. Zo was er de HP Elite X2 met Windows 10 Mobile, maar ook de versie van Blackberry en de eerdere poging van Motorola zelf. Geen van deze producten bleken grote successen te zijn, maar dat weerhoudt bedrijven er niet van het alsnog te proberen — zeker bij een smartphone die al profiteert van speciale mods. Motorola heeft hier zelf nog niet op gereageerd, dus voorlopig scharen we dit onder het kopje ‘geruchten’.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.