Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG brengt midrange smartphone LG Q7 officieel uit in de Benelux

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2018, 10:17 CategorieAndroid

LG heeft laten weten dat de midrange smartphone LG Q7 vanaf nu verkrijgbaar is in de Benelux voor een prijs vanaf 299 euro. Het toestel beschikt over een FulLVision-display met een schermformaat van 5,5-inch en een schermverhouding van 2:1.

LG Q7 nu beschikbaar

Het toestel werd in mei aangekondigd en is nu beschikbaar in de Benelux: de LG Q7. De Q7 beschikt over een FullVision-display, een scherm dat een groot deel van de voorkant van de smartphone bedekt. Dat scherm is 5,5-inch groot en heeft een schermverhouding van 2:1 en schermresolutie van fhd+. Ook is de Q7 water- en stofbestendig en biedt het toestel Hi-Fi Audio met DTS:X 3D Surround Sound. Dat zijn eigenschappen die je vaker tegenkomt op modellen uit het high-end segment en niet zozeer op de markt voor midrange devices.

Verder is de LG Q7 uitgerust met een acht megapixel-camera aan de voorkant, inclusief een groothoeklens tot 100 graden. Met de Phase Detection Auto Focus (PDAF) op de camera achteraan mis je geen enkel fotomoment. De PDAF focust 23 procent sneller dan de traditionele autofocus. De QLens die aanwezig is in de Q7, is nu ook uitgebreid met een AI-functie, waardoor er beeldherkenning in de camera zit. Ook kun je hierdoor producten herkennen en daardoor sneller online terugvinden zodat je ze sneller in huis kunt halen.

Prijs en beschikbaarheid

De LG Q7 is in de Benelux momenteel verkrijgbaar in combinatie met een promotie voor 299 euro en beschikbaar in de kleuren Aurora Black, Moroccan Blue en Lavender Violet.

  • Delen:
LG Q7
LG Q7
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.