Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG presenteert LG Q8 met scherm van 6,2-inch

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2018, 10:43 CategorieAndroid

LG heeft maandag een nieuwe midrange smartphone aangekondigd: de LG Q8. Het toestel beschikt over een 6,2″-scherm. Het apparaat beschikt verder over hetzelfde FullVision-scherm en wordt ook geleverd met een stylus, die kan worden opgeborgen in de grote smartphone.

Dit is de LG Q8

In mei kondigde LG nog de LG Q7 aan: een midrange alternatief voor de LG G7 ThinQ. Maandag kondigt hetzelfde bedrijf alweer een opvolger aan voor het Q-model, namelijk de LG Q8 (2018). Dit moet dan weer een goedkoper alternatief zijn voor de LG V35 ThinQ. Vorig jaar bracht LG ook al een Q8-smartphone uit, maar daar heeft dit toestel nu weinig mee te maken. Deze Q8 beschikt over een groot FullVision-scherm van maar liefst 6,2-inch. Ook wordt er een stylus meegeleverd, die kan worden opgeborgen in het toestel.

Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 450-processor. Ook is er 4 GB aan werkgeheugen evenals 64 GB aan opslaggeheugen aanwezig (uitbreidbaar tot 2 TB middels een micro-sd-kaart). Op de achterkant zit een enkele camera van zestien megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over vijf megapixel. Ook is er een groothoeklens aanwezig. Uiteraard is er ondersteuning voor wifi en bluetooth. Ook is er een koptelefoonaansluiting en dac aanwezig, evenals een fm-radio en ondersteuning voor DTS:X 3D Sound.

Het is vooralsnog niet duidelijk of de LG Q8 naar Nederland komt. Mocht dat wel gebeuren, dan krijgt het toestel een prijs van omgerekend 415 euro (exclusief belastingen).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.