Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG V40 ThinQ met drie camera’s te zien op gelekte afbeeldingen’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2018, 9:27 CategorieAndroid

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk voor het eerste de onaangekondigde LG V40 ThinQ met die camera’s en notch te zien krijgen. Op de afbeeldingen is het niet heel duidelijk te zien, maar de inkeping aan de bovenkant is digitaal verwijderd, zoals ze dat noemen.

LG V40 ThinQ gespot op afbeeldingen – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet krijgen we nog een smartphone van LG dit jaar, namelijk de LG V40 ThinQ, als opvolger van de LG V30 hier in het westen. Er zijn nu afbeeldingen gelekt van deze smartphone waardoor we nu mogelijk voor het eerst te zien krijgen hoe de smartphone eruit zal zien. Op het eerste gezicht lijkt de V40 op de V30, maar als je goed naar de afbeeldingen kijkt, dan kun je zien dat er dit keer een inkeping aanwezig is op het V-model. Deze inkeping lijkt sterk op de variant die de fabrikant gebruikt voor de LG G7.

Desondanks zitten er toch twee frontcamera’s in dat kleine stukje. Dit kan mogelijk duidelijk op een veiligere manier van face unlock. Op de achterkant zitten die camerasensoren. Onduidelijk is nog precies hoe de setup precies werkt, maar de verwachting is dat er in elk geval eentje gebruikt kan worden voor foto’s met grote hoeken. Verder laat de bron weten dat de LG V40 ThinQ mogelijk op 16 november aanstaande wordt gepresenteerd door het bedrijf. Mocht dit kloppen, dan is dat later dan LG gebruikelijk doet voor deze serie.

  • Delen:
LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.