Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG V45 wordt eerste LG-smartphone met 5g-antenne’

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2018, 17:08 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt de LG V45 de eerste smartphone van het bedrijf met een 5g-antenne aan boord. Dit toestel zal verder veel eigenschappen overnemen van eerder gelanceerde modellen om de kosten een beetje te beperken.

LG V45 met 5g-antenne – gerucht

Nog voordat we het over de LG V40 gaan hebben, hebben we het nu al over de LG V45, het model dat mogelijk begin volgend jaar op de markt wordt uitgebracht. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal LG de V45 gaan uitrusten met een 5g-antenne. Verder zullen de interne specs en de cameramodules overeenkomen met die van de LG G7 en LG V40 (die nog moet worden aangekondigd), zodat de kosten minimaal zijn voor LG. Zoals het er nu naar uitziet wordt de V45 dus een V40 met 5g-antenne.

En nu we het toch over de V40 hebben: over dat toestel wordt gezegd dat er wordt gewerkt aan twee versies — de Falcon en de Phoenix. De Falcom is het premium model, terwijl de Phoenix het met minder moet doen. Omdat providers achter de schermen niet warm lijken te lopen voor de LG V40, schijnt LG slechts een beperkt aantal modellen te willen produceren, zo’n 800,000 stuks. Destijds maakte LG zo’n drie miljoen LG V30-modellen, waar slechts de helft van besteld werd. Het bedrijf lijkt dus voorzichtiger om te gaan met voorspellingen.

  • Delen:
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.