Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Maker van The Witcher-serie opent studio voor mobile games

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2018, 9:19 CategorieGaming

De ontwikkelaar achter de populaire The Witcher-gameserie heeft bekendgemaakt dat die een nieuwe studio voor mobile games heeft geopend. Hoewel de nieuwe studio zelfstandig te werk zal gaan, is duidelijk dat beide ontwikkelaars zullen samenwerken aan merken van CD Projekt Red.

Maker The Witcher opent Spokko

CD Projekt Red, de ontwikkelaar achter de populaire The Witcher-gameserie, breidt uit en opent een nieuwe studio voor het ontwikkelen van games voor mobiele apparaten, genaamd Spokko. Hoewel Spokko voor het grootste gedeelte onafhankelijk te werk zal gaan, laat de studio weten dat beide bedrijven kunnen samenwerken aan merken waar CD Projekt Red aan werkt. De vraag is nu aan wat voor soort titels deze nieuwe studio gaat werken, maar vooralsnog is daar nog helemaal niets over bekendgemaakt door de Poolse bedrijven.

Eén van de twee nieuwe leiders van deze studio, Rafał Staszewski, heeft veel ervaring met het maken van casual spellen, spellen die weinig originele ideeën bevatten. Nu staat CD Projekt Red niet bekend om een gebrek aan creativiteit, dus laten we hopen dat het bedrijf genoeg invloed blijft uitoefenen om te voorkomen dat we veel free-to-play-games gaan krijgen met een hoop digitale aankopen. De markt voor games voor mobiele apparaten zit vol kopieergedrag, dus laten we hopen dat Spokko met frisse content zal aankomen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.