Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola kondigt midranger Motorola One aan tijdens IFA

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2018, 10:09 CategorieAndroid

De afgelopen weken dook er voortdurende informatie op van de Motorola One Power. Foto’s lekten uit en een deel van de specificaties lag al op straat. De Motorola One Power is vandaag inderdaad aangekondigd, maar komt helemaal niet naar Europa. Dat toestel zal, in ieder geval voor nu, in India op de markt verschijnen. De Europese markt krijg echter wel een andere nieuwe midranger van het bedrijf en dat is de Motorola One.

De Motorola One is het eerste toestel van Motorola met Android One. Dit betekent dat je voor de komende drie jaar gegarandeerd bent van beveiligingsupdates in deze gestroomlijnde versie van het besturingssysteem. Vlak na lancering moet er al een update zijn naar de nieuwe versie van Android 9.0 Pie.

Het toestel heeft een 5.9″-scherm met een beeldverhouding van 19:9. Dit geeft een resolutie van 1.520 bij 720 pixels. De achterzijde beschikt over twee camera’s van dertien megapixel met een acht megapixel camera aan de voorzijde. Google Lens is geïntegreerd. De processor van dit model is de Qualcomm Snapdragon 625. Aan boord vind je 4 GB werkgeheugen en 64 GB (uitbreidbaar) opslaggeheugen. De batterij heeft een capaciteit van 3.000 mAh. De achterzijde van het toestel beschikt over een vingerafdruksensor.

Prijs en beschikbaarheid

Een exacte datum heeft Motorola niet gegeven, maar de Motorola One moet in de komende maanden naar Europa komen voor een prijs van 299 euro.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.