Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe iPhones krijgen geen 3D Touch en Apple Pencil-ondersteuning’

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2018, 9:19 CategorieiPhone

Als we analisten mogen geloven dan komen er ook specifieke dingen niet naar de nieuwe iPhones, die Apple in september aankondigt. Zo denken analisten nu dat de nieuwe modellen het zonder 3D Touch en ondersteuning voor de Apple Pencil moeten doen.

Nieuwe iPhones: geen 3D Touch, geen Apple Pencil

Barclays-analyst Blayne Curtis is ervan overtuigd, zo schrijft MacRumors, dat de nieuwe iPhones dit jaar niet zullen beschikken over 3D Touch, een functie waarin in 2015 nog lyrisch over werd gedaan door Apple. Curtis heeft het hier specifiek over de aankomende oled-modellen, over het lcd-model werd niets gezegd. Echter, Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft in het verleden al eens gezegd dat die variant geen 3D Touch gaat krijgen. Wellicht is Apple erachter gekomen dat iPhone-gebruikers 3D Touch links laten liggen.

Daarnaast heeft Kuo onlangs ook nog de verwachting uitgesproken dat het goedkopere lcd-model later gelanceerd zal worden dan de twee oled-modellen. Wellicht om te voorkomen dat mensen massaal voor het goedkopere model gaan en dus niet de duurdere oled-iPhones kopen. Daarnaast is Kuo van mening dat de nieuwe iPhones geen ondersteuning voor de Apple Pencil gaan aanbieden, omdat dit simpelweg geen goede gebruikerservaring kan aanbieden. In september zal Apple alle nieuwe iPhone-modellen gaan aankondigen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.