Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia Camera krijgt ondersteuning voor Google Lens en Motion Photos

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2018, 9:17 CategorieApplicaties

De Nokia Camera-applicatie is onder meer voorzien van ondersteuning voor Google Lens en Motion Photos dankzij een nieuwe update. Eerder voegde Nokia al de Pro-cameramodus toe aan deze app, die is gebaseerd op de Pro-modus die werd verscheept met Lumia-smartphones.

Meer cameraopties voor Nokia Camera

De meeste smartphonefabrikanten leveren standaardapplicaties mee waar je zo snel mogelijk van af wil komen. De camera-applicatie valt daar vaak ook onder, mits er natuurlijk wordt geleund op de Google Camera-app. Op Nokia-toestellen heb je de Nokia Camera, een app die bij veel fotografieliefhebbers geliefd is. Zo voegde Nokia onlangs de Pro-modus toe aan de app, waarmee je professionele foto’s kunt maken omdat je invloed hebt op zaken als de witbalans. Nu is er een nieuwe versie van deze app beschikbaar.

De update brengt onder meer de integratie met Google Lens met zich mee. Bovenin het scherm zie je voortaan een snelkoppeling naar de functie staan, zodat je de app niet meer hoeft te verlaten. Ook ondersteunt de applicatie nu Motion Photos, waardoor het mogelijk is snel een gif-bestand te maken (een korte video zonder geluid). Verder is er een betere interface gepresenteerd, waardoor je sneller tussen de beschikbare modi moet kunnen wisselen. De update wordt nu uitgerold naar de Android-smartphones van het merk.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.