Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële render en deel specificaties uitgelekt van Motorola One Power

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2018, 10:54 CategorieAndroid

De Motorola One Power dook voor het eerst eind mei op, waarbij er geruchten waren dat Motorola werkte aan de nieuwe smartphone. Zo zou het toestel een Android One-smartphone worden en voorzien zijn van een inkeping. Begin juni lekte er meer informatie naar buiten over de eventuele specificaties, terwijl er enkele weken later foto’s naar buiten lekten van de nieuwe Motorola-smartphone. Alhoewel een deel van de eerder gelekte specificaties wel lijken te kloppen, zit het toch net even anders nu er opnieuw informatie over het toestel naar buiten is gelekt.

Grote batterij van 5.000 mAh en een 6.18″-scherm

Website 91mobiles heeft een officiële render in handen gekregen en een lijst met daarop een deel van de specificaties. Zo lijkt het toestel straks een scherm van 6.18-inch te gaan krijgen met een screen-to-body-ratio van 81% en een resolutie van 2.246 bij 1.080 pixels. Waar eerder werd gesproken over een batterij van 3.780 mAh, daar geven de specificaties aan dat de Motorola One Power een grote batterij met een capaciteit van maar liefst 5.000 mAh gaat krijgen inclusief Fast Charging. De Snapdragon 636, zoals eerder gelekt, lijkt te gaan kloppen. Het toestel heeft twee camera’s aan de achterzijde van zestien en vijf megapixel met een frontcamera van twaalf megapixel. Face Unlock is ook aanwezig, net als een vingerafdruksensor. Het toestel zou 3 of 4 GB werkgeheugen moeten krijgen met 32 of 64 GB opslaggeheugen.

De officiële render lijkt erop te wijzen dat het niet lang meer zal duren voordat de Motorola One Power officieel aangekondigd gaat worden. Voorlopig is het nog even afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.