Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Paramount Pictures maakt van Monument Valley een film

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2018, 17:28 CategorieGaming

Ustwo Games heeft via Twitter naar buiten gebracht dat de game Monument Valley een film gaat krijgen, gemaakt door Paramount Pictures. Ook heeft de studio meteen bekendgemaakt dat de regie in handen ligt van Patrick Osborne.

Een film gebaseerd op Monument Valley

Gameontwikkelaar Ustwo Games, filmmaatschappij Paramount Pictures en regisseur Patrick Osborne gaan allemaal samenwerken aan een film gebaseerd op de puzzelgame Monument Valley. Het wordt een liveactionfilm met veel door de computer gegeneerde beelden. Osborne is bij het minder grote publiek wellicht bekend door zijn films Feast, uit 2014, en Pearl, uit 2016. In de aankomende film worden personages vanuit de ‘echte’ wereld overgeplaatst naar de puzzels in de populaire videogames, meer details zijn er nog niet bekend over het verhaal.

Weed Road Pictures – van Akiva Goldsman die bekend is om zijn werk aan I, Robot, I Am Legend en twee minder populaire Batman-films – zal zich ook gaan bemoeien met het project. Op moment van schrijven is er nog geen screenplay en zijn er nog geen scriptschrijvers aan het project verbonden. We hoeven dus niet op een snelle release te rekenen. Dit jaar niet, maar misschien volgend jaar ook niet. Dit is overigens niet de eerste populaire game voor mobiele apparaten die zijn eigen film krijgt — The Angry Birds ging Monument Valley al vooraf.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.