Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pre-orders nieuwe iPhones worden op 14 september geopend

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2018, 10:15 CategorieiPhone

Volgende maand zal Apple mogelijk drie nieuwe iPhones onthullen. Die modellen zouden kort daarna meteen te bestellen zijn. De pre-orders worden namelijk, aldus Duitse providers, twee dagen na de onthulling geopend, op 14 september aanstaande.

Pre-orders nieuwe iPhones

Als we enkele Duitse providers mogen geloven dan opent Apple de pre-orders van de nieuwe iPhones enkele dagen na de officiële onthulling van de apparaten. Zoals het er nu naar uitziet zal Apple de smartphones op 12 september gaan aankondigen. Geïnteresseerden zou de toestellen dan twee dagen later, op 14 september, vooruit kunnen bestellen. De verwachting is dan dat Apple de telefoons op 21 september zal gaan leveren (of vanaf 21 september, wanneer blijkt dat de toestellen populair zijn en de voorraad snel slinkt).

Daarnaast is naar buiten gebracht dat de update naar iOS 12 vlak voor de lancering van de nieuwe iPhones zal worden uitgebracht. Op 18 september zou dit moeten gebeuren. Uiteraard heeft Apple hier zelf nog niets over naar buiten gebracht. Het Amerikaanse bedrijf zal alles gaan bekendmaken tijdens de presentatie die gepland staat op 12 september. Dan weten we dus alles over de specificaties, de lanceringsdata en natuurlijk iOS 12. Ook weten we dan zeker of er inderdaad drie modellen worden gelanceerd dit jaar.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Reacties

  1. frank78
    21 augustus, 2018 om 13:40

    Je kunt het ook direct via Apple Nederland bestellen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.