Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OxygenOS 5.1.5 brengt Project Treble-ondersteuning naar OnePlus 5/5T

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2018, 9:58 CategorieAndroid

Hoewel OnePlus er zelf niets over naar buiten heeft gebracht, blijken de OnePlus 5 en 5T nu ondersteuning aan te bieden voor Project Treble. Met ondersteuning voor Treble kunnen hardwarefabrikanten sneller Android-updates leveren aan beschikbare toestellen.

Project Treble voor OnePlus 5/5T

Er is een update voor de OnePlus 5 en 5T beschikbaar die meer toevoegt dan de changelog aanvankelijk bekendmaakte. Daar staat namelijk in beschreven dat de beveiligingsupdate nu op het niveau van augustus 2018 is. Ook kun je nu je toestel ontgrendelen door je pincode in te drukken, zonder dat je die cijfers hoeft te bevestigd met de √. Daar staat dus niets over de ondersteuning van Project Treble, die wel degelijk is toegevoegd. Met ondersteuning voor Treble kunnen fabrikanten sneller Android-updates leveren aan beschikbare toestellen.

Hoewel het een verrassing is dat de update deze handige functie meeneemt, is het geen verrassing dat de OnePlus 5 en OnePlus 5T uiteindelijk de mogelijkheid hebben gekregen. In eerder beschikbaar gemaakte open bèta’s voor de toestellen kwamen we de functie al tegen, waardoor het dus slechts een kwestie van tijd was voordat iedereen de update zou ontvangen. Houd je OnePlus 5/5T-toestel dus de komende dagen in de gaten om te zien of de update beschikbaar is. De uitrol is begonnen, maar komt meestal een beetje traag op gang.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.