Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders Huawei Mate 20 Lite tonen scherminkeping’

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2018, 10:40 CategorieAndroid

Er zijn afbeeldingen opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst de Huawei Mate 20 Lite te zien krijgen: een smartphones met scherminkeping. Betekent dit dat de andere Mate-toestellen voortaan ook een notch krijgen? De tijd zal het ons leren.

Huawei Mate 20 Lite gespot op renders

Huawei is een fabrikant die de scherminkeping al eerder heeft gebruikt. Bijvoorbeeld op de Huawei P20 Pro of P Smart+. Nu zijn er renders opgedoken waarop we mogelijk de Huawei Mate 20 Lite te zien krijgen. En wat zien we op die afbeeldingen? Juist, een scherminkeping aan de bovenkant. Betekent dit dat alle andere modellen binnen dezelfde Mate 20-serie ook worden voorzien van zo’n inkeping? Dat zou goed kunnen, maar vooralsnog is daar nog niets over bekend of over bekendgemaakt door Huawei.

De basisprijs van de Huawei Mate 20 Lite wordt nu neergezet op ongeveer 400 euro. Voor dat bedrag krijg je een smartphone met een 6,3″-scherm, met een resolutie van 2.360 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een octacore-processor, namelijk de Kirin 710-processor, geklokt op 2,2 GHz. Ook mag je rekenen op 6 GB aan werkgeheugen, evenals 64 GB aan interne opslagruimte. Ook moeten er vier camera’s zijn, een accu met een vermogen van 3.650 mAh en wordt Android 8.0 Oreo als basis voor de software gebruikt.

  • Delen:
Huawei Mate 20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.