Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders tonen het design van de Huawei Mate 20’

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2018, 16:11 CategorieAndroid

Er zijn verschillende renders gelekt die zijn gebaseerd op foto’s van de aankomende Huawei Mate 20-smartphone. Zoals het er nu naar uitziet krijgt de Mate 20 een kleine inkeping, eentje die vergelijkbaar is met de notch op de Essential Phone.

Is dit de Huawei Mate 20?

De website XDA-Developers heeft enkele renders online gezet waarop mogelijk de Huawei Mate 20 te zien is. Deze renders zijn gebaseerd op foto’s die ze in handen hebben gekregen van een anonieme bron. En om de identiteit van de bron beter te kunnen beschermen, heeft de redactie ervoor gekozen renders te publiceren, in plaats van de foto’s zelf. Daardoor wordt het moeilijk te controleren in hoeverre deze renders echt zijn, maar dat was dan ook geheel het doel van XDA-Developers. Check de andere drie renders hieronder.

De reden dat we op deze afbeeldingen nog geen vingerafdruklezer zien, heeft te maken met het feit dat het toestel dat gefotografeerd werd in een hoesje zat, waardoor die lezer niet zichtbaar was. Maar die hoort dus nog ergens op de achterkant te zitten. Huawei heeft dit keer een opvallende cameramodule geplaatst op zijn smartphone, een vierkante. Verder is duidelijk dat er ook dit keer voor een usb-c-poort gekozen is, maar dat is alles behalve verrassend. Waarom zou Huawei teruggaan naar een oudere standaard? Precies.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.