Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 9 krijgt eerste update

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2018, 15:05 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 9 is pas vanaf 24 augustus verkrijgbaar, maar de eerste update is al een feit. De update brengt een nieuwe functie naar de camera van de smartphone.

De update met softwarenummer N960FXXU1ARH5 introduceert de mogelijkheid om de lengte te kiezen tijdens video’s in Super Slow-Mo. Gebruikers kunnen met de update zelf kiezen of ze 0,2 seconden of 0,4 seconden willen opnemen in een resolutie van 720p met 960 beeldjes per seconde. Misschien lijkt dit op papier een klein verschil, maar eenmaal in slow-motion betekent dit een groot verschil in de lengte van de video.

Behalve deze mogelijkheid om zelf te kiezen lijken er geen andere nieuwe functies in de update te zitten. Zodra je aan het einde van de maand de Galaxy Note 9 in je bezit krijgt, staat deze update direct klaar om te downloaden. Mocht je de update niet middels een notificatie te zien krijgen, dan kun je de update handmatig downloaden via de instellingen en vervolgens software update.

Galaxy Note 9 verschijnt 24 augustus

De Samsung Galaxy Note 9 werd op 9 augustus officieel onthuld tijdens een evenement. De smartphone heeft een super amoled-scherm van 6,4-inch en een grote batterij van 4.000 mAh. De phablet komt in twee verschillende versies. Zo is daar een versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen en een versie met 8 GB werkgeheugen en 512 GB opslaggeheugen. Beide versies komen met de vernieuwde S Pen. Vanaf 24 augustus is het apparaat verkrijgbaar met een vanafprijs van 999 euro voor de goedkoopste versie. De versie met meer geheugen moet 1.249 euro gaan kosten.

 

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.