Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 9 vanaf vandaag te koop

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2018, 10:07 CategorieAndroid

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf vandaag is de Samsung Galaxy Note 9 dan eindelijk verkrijgbaar. Samsung pakt groots uit met de lancering en organiseert een roadshow met een tournee door verschillende steden in Nederland.

De Samsung Galaxy Note 9 ligt vanaf vandaag in de winkels. Voorzien van een 6,4-inch Super Amoled-scherm is de nieuwe smartphone verkrijgbaar in twee varianten. Er is een versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen voor 999 euro en een versie met 8 GB werkgeheugen en 512 GB opslaggeheugen voor 1249 euro.

De nieuwe phablet komt met de vernieuwde S Pen met Bluetooth Low-Energy, een dubbele camera van twaalf megapixel aan de achterzijde en volop ondersteuning voor entertainment dankzij stereospeakers die zijn afgesteld door AKG en ondersteuning voor Dolby Atmos. Tevens is er ondersteuning voor Samsung DeX, waarmee je de Note 9 in een pc kunt veranderen door er een monitor op aan te sluiten. Wij hebben het toestel begin deze maand al even onder handen mogen nemen. Je leest er alles over in onze Hands-on met de Samsung Galaxy Note 9 en de nieuwe S Pen.

De Galaxy Note 9 komt naar je toe met de Samsung Roadshow

Samsung reist met een speciale Samsung Galaxy Note 9-bus door verschillende steden. Vandaag begint de roadshow in Rotterdam op het Eendrachtsplein en de tournee loopt nog tot en met 20 september. Onderweg worden diverse steden in Nederland bezocht, waaronder Amsterdam, Groningen, Arnhem, Scheveningen, Eindhoven en Den Haag. Bezoekers kunnen prijzen winnen, waaronder de nieuwe Samsung Galaxy Note 9. Ben je benieuwd wanneer de roadshow in jouw buurt te vinden is? Bekijk het schema op de website van Samsung.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.