Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung ‘lekt’ officiële video Galaxy Note 9

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2018, 10:18 CategorieAndroid

De gelekte specificaties, afbeeldingen en video’s vliegen ons bij Samsung om de oren. De laatste tijd komt er zoveel informatie naar buiten over Samsung, dat ik me bijna af begin te vragen of het niet onderdeel is van de marketing. Het bedrijf doet zelf namelijk vrolijk mee. Vorige week al de plaatsing van de Galaxy Watch op de eigen website. Dit keer is het Samsung New Zealand die een volledige video van de Galaxy Note 9 op het eigen YouTube-kanaal zet.

De video geeft ons nieuwe informatie over de Galaxy Note 9. Zo zal er straks ook een versie met 512 GB opslaggeheugen beschikbaar zijn, wat je met een micro-sd-kaart kunt verhogen tot opslaggeheugen van maar liefst 1 TB. De video geeft ons daarnaast een goede beelden van de nieuwe S-Pen. De video toont ons de blauwe Galaxy Note 9 met de gele S-Pen, zoals we die ook al in eerdere gelekte afbeeldingen zagen. Alhoewel exacte specificaties ontbreken, laat de video wel zien dat we met de S-Pen kunnen schrijven op het scherm wanneer deze niet ontgrendeld is.

Video is inmiddels verwijderd, maar een kopie is beschikbaar

Wil je de Galaxy Note 9 al van alle kanten bekijken? Samsung New Zealand heeft de video inmiddels alweer verwijderd, maar SamMobile heeft een kopie van de video op het eigen YouTube-kanaal gezet die je hieronder kunt bekijken. De Samsung Galaxy Note 9 zal op 9 augustus worden aangekondigd tijdens een speciaal Launch Event.

Update: Waarschijnlijk heeft SamMobile de video op YouTube ook moeten verwijderen, want deze is inmiddels ook offline gehaald.

Update 2: De video is inderdaad van YouTube verwijderd, maar is nu te zien op de website van SamMobile.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.