Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sharp pakt uit met drie smartphones op de IFA 2018

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2018, 18:26 CategorieAndroid

Halverwege de vorige maand lanceerde het Japanse bedrijf Sharp heel stilletjes twee nieuwe smartphones op de Europese markt. Het ging om de Sharp B10 en de Sharp Aquos C10. Tijdens de IFA 2018 heeft Sharp echter goed uitgepakt en viert het bedrijf de terugkeer op de Europese smartphonemarkt. Niet alleen werden de Sharp B10 en de Sharp Aquos C10 officieel gepresenteerd, maar tevens de geheel nieuwe Sharp Aquos D10.

Sharp Aquos D10

De Sharp Aquos D10 is voorzien van een 5.99″-scherm in een resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels. De voorkant van het toestel heeft smalle randen, waardoor een screen-to-body-ratio van 91% is gehaald. De smartphone draait op een Qualcomm Snapdragon 630-processor met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Dit model draait op Android 8.0 Oreo.

Aan de achterzijde van de Sharp Aquos D10 vinden we een dubbele camera van twaalf en dertien megapixel. De selfiecamera aan de voorkant heeft zestien megapixel. Alle sensoren en connectiviteitsopties die je van een moderne smartphone mag verwachten zijn aanwezig. Wifi, bluetooth 5.0, nfc, usb type-c en sensoren als een gyroscoop, nabijheidssensor en snelheidssensor. Het toestel is te ontgrendelen met een vingerafdruksensor en Face Unlock. De batterij heeft een capaciteit van 2900 mAh.

De Sharp B10 is vanaf juli verkrijgbaar voor een prijs van 299 euro, terwijl de Sharp C10 Aquos vanaf juli voor 399 euro op de markt is. Wat de prijs en de beschikbaarheid gaat zijn voor de Sharp Aquos D10 is op dit moment nog niet bekend.

  • Delen:
Sharp Aquos C10
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.