Sony gaat op 30 augustus nieuwe Xperia presenteren

29 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-xz2-foto-2

Sony heeft een video geplaatst met de aankondiging dat het morgen een nieuwe Xperia gaat presenteren tijdens de IFA. De verwachting is dat Sony de nieuwe Sony Xperia XZ3 aan het grote publiek gaat presenteren, maar of het bedrijf nog meer in petto heeft is even afwachten.

Sony heeft een teaser op het eigen Twitterkanaal geplaatst met de aankondiging van nieuwe Xperia-apparaten. Of het gaat om één of meerdere smartphones is op dit moment nog niet bekend, want de teaser laat enkel het logo van Sony zien, het logo van Xperia en de datum van 30 augustus 2018. De hashtag van de tweet is #SonyIFA, wat betekent dat Sony morgen tijdens de IFA in Berlijn de nieuwe aankondiging gaat doen.

Een grote kanshebber voor de presentatie is de Sony Xperia XZ3, de opvolger van de XZ2 (zie foto), waar de afgelopen maanden al diverse keren geruchten over naar buiten kwamen. Zo zou het toestel voorzien worden van vier camera’s, een groot scherm en een Snapdragon 845. Ook zou het toestel voorzien worden van een dunner design en waarschijnlijk 6 GB werkgeheugen. De nieuwe smartphone zou geen notch krijgen, dus de alom gevreesde scherminkeping zullen we waarschijnlijk niet op het toestel terugvinden.

Eén smartphone of meerdere nieuwe?

Of het bij de aankondiging van één smartphone blijft, of dat Sony ons gaat verrassen met andere smartphones in de Xperia-serie is op dit moment nog niet bekend. Volgens PhoneArena kunnen we ook nog de Sony Xperia XA3 verwachten, die waarschijnlijk voorzien zal worden van een Snapdragon 660-processor en 6 GB werkgeheugen. We zullen het morgen zelf horen van Sony tijdens de presentatie op de IFA 2018 in Berlijn.

Reacties (0)