Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia XZ2 Premium krijgt eerste update met nieuwe camerafuncties

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2018, 10:14 CategorieAndroid

De Sony Xperia XZ2 Premium ligt nog maar net in de winkels, maar de eerste update is inmiddels een feit. De firmware-update brengt onder andere nieuwe cameramogelijkheden naar het toestel.

Alhoewel de Sony Xperia XZ2 Premium vooral veel aandacht heeft gekregen op het gebied van de camera’s, miste het bij lancering toch enkele belangrijke functies. Het toestel met de nieuwe Motion Eye Dual-camera’s beschikte namelijk niet over een bokeh-functie (scherpe voorgrond en wazige achtergrond) en een monochroom-modus. Daar komt nu verandering in.

Camera krijgt twee nieuwe functies

De nieuwe update met Build Number 51.1.A.12.27 brengt beide camerafuncties naar de smartphone. De bokeh-functie kun je, na de update, vinden door op de functieknop te drukken onder de sluiterknop. De monochroom-functie kun je gebruiken in zowel foto’s als video’s.¬†Daarnaast brengt de update de nieuwste beveiligingspatch voor augustus met zich mee.

De Sony Xperia XZ2 Premium heeft een 5.8″-scherm in een 4K-resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Het nieuwe vlaggenschip van Sony draait op een Snapdragon 845-processor en komt met 6 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. De Motion Eye Dual-camera bestaat uit een zwart-witsensor van twaalf megapixel en een hoofdcamera van negentien megapixel met een Exmor RS mobile-beeldsensor. De camera’s maakten het al mogelijk om te filmen in 4K, hdr-fotografie en Super slow motion-video’s te maken met 960 fps. Daar komt met deze update dus de bokeh- en monochroom-functie bij.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2 Premium
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.