Toshiba presenteert Portégé X30T-E: nieuwe hybride tablet

29 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Toshiba Portégé X30T-E

Toshiba heeft een nieuwe hybride tablet gepresenteerd met de naam Portégé X30T-E. Deze lichtgewicht mobiele computer is speciaal voor de zakelijke markt. Dankzij het afneembare toetsenbord heb je een tablet en een laptop in één apparaat.

De Toshiba Portégé X30T-E beschikt over een 13,3″-touchscreen (ontspiegeld) in Full HD. Het scherm is tevens voorzien van Corning Gorilla Glass. Optioneel is de Toshiba Universal Stylus Pen met Wacom 2.0 AES Pen-technologie verkrijgbaar. Je kunt sowieso volop kiezen bij dit model, want er zijn verschillende configuraties en optionele functies en accessoires beschikbaar.

Lichtgewicht met 13,3″-scherm

De Portégé X30T-E beschikt over alle benodigde internet- en video-poorten en een Keyboard Dock met accu waar je 15 uur lang zonder opladen op kunt werken. Dit model is voorzien van een achtste generatie Intel Core-processor, LPDDR3 RAM en een SSD voor de opslag. Het model is met een gewicht van 799 gram erg licht. Dit komt dankzij de behuizing van magnesium met honingraatconstructie. Dit betekent tevens dat de hybride tegen een stootje moet kunnen. Inclusief toetsenbord weegt het model 1399 gram. Je kunt ook optioneel kiezen voor een lichter reistoetsenbord. Dan weegt het geheel 1189 gram.

Voor de zakelijke markt is een goede beveiliging uiteraard belangrijk. De Toshiba Portégé X30T-E is voorzien van biometrische multifactor-authenticatie, waar optioneel gezichtsverificatie en een vingerafdrukscanner aan toegevoegd kunnen worden. Het 2-in-1-apparaat wordt geleverd met twee usb 3.0-poorten, een Gigabit LAN-poort, rgb-poort, hdmi-poort en een usb type-c-poort. De Portégé X30T-E met Windows 10 Pro is vanaf september leverbaar in de Benelux. Volgens Tweakers heeft dit model een vanafprijs van 1699 euro (exclusief btw).

Reacties (0)