Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Trainergevechten komen dit jaar nog naar Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2018, 15:18 CategorieGaming

Niantic heeft in een interview laten weten dat het bedrijf momenteel hard werkt aan de trainergevechten voor de populaire titel Pokémon Go. De verwachting is dat je het dit najaar nog kunt opnemen tegen je vrienden in spannende gevechten op je mobiele telefoon.

Trainergevechten komen naar Pokémon Go

Sinds de lancering van de populaire augmentedrealitytitel Pokémon Go wachten spelers al op de trainergevechten, waarin spelers het tegen onbekenden of juist hun vrienden kunnen opnemen. Niantic werkt hier momenteel hard aan, blijkt uit een interview met de Poolse website Gram. Sterker nog: de CEO van de game-ontwikkelaar heeft zelfs gezegd dat de gevechten voor het einde van het jaar aan de game toegevoegd gaan worden. Helaas hebben we echter op moment van schrijven geen releasedatum voorbij zien komen.

Now we are working on the PvP mode, which will soon appear. In addition, we’re still working on improving the feature that has just made its debut – it’s all about friends, such as the ability to exchange Pokemon in the game…

We are constantly improving the elements that we have available in the game and the next thing that we want to add at the end of this year is the PvP mode.

PvP mode, zoals dat hierboven gemeld staat, staat voor player versus player — dat trainergevechten, dus. Daarnaast heeft de CEO bevestigd dat er meer Pokémon worden toegevoegd en dat er verbeteringen worden doorgevoerd aan de systemen voor vrienden en het ruilen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.