Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twee nieuwe functies voor Google’s Datally-app

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2018, 19:16 CategorieAndroid

De Datally-app van Google helpt je om mobiele data te besparen, zodat je meer uit je mobiele abonnement kunt halen. Het geeft je als het ware de controle over waar je je mobiele data aan wilt verbruiken. Deze gratis app van Google is wereldwijd beschikbaar en Google heeft vandaag twee nieuwe functies voor Datally uitgerold.

Emergency Bank

De functie Emergency Bank helpt je om vooraf mobiele data opzij te zetten. Je kunt invullen hoeveel mobiele data jouw abonnement maandelijks heeft en kunt aangeven hoeveel van deze mobiele data je nodig wilt hebben voor noodgevallen. Deze hoeveelheid data sla je vervolgens op in de Emergency Bank. Zodra jouw data op is zal Datally alle apps blokkeren die data verbruiken. Jij kunt vervolgens zelf aangeven wanneer je de vooraf opgeslagen data uit de Emergency Bank wilt gebruiken.

Bedtime Mode

De tweede nieuwe functie is Bedtime Mode. Kijk voordat je naar bed gaat hoeveel data je hebt verbruikt en de volgende ochtend wanneer je wakker wordt zie je dat bepaalde apps toch data hebben verbruikt wanneer je zelf hebt geslapen. Bedtime Mode blokkeert alle mobiele data terwijl je zelf slaapt, zodat apps niet stiekem data verbruiken wanneer je de smartphone helemaal niet gebruikt.

Beide nieuwe functies zijn vanaf vandaag beschikbaar in de app van Datally.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.